Skip to main content

CAIC SERIES: Teaching and Learning: CAIC Collection of Resources Written by UMP Experts for Communitising Technology  (3rd Series)

TAJUK    : CAIC SERIES: Teaching and Learning: CAIC Collection of Resources Written by UMP Experts for Communitising Technology  (3rd Series) 
PENULIS    : Awanis Romli, Ruhil Amal Azmuddin, Zuraina Ali, Nooradelena Mohd Ruslim, Nabila Abdul Malek, Nurul Nadia Muhammad, Rosnani Ismail dan Rohana Hamzah
EDITOR    : Nasratun Masngut dan Athirah Ruzaini
Muka surat    : 94
ISBN        : 978-967-2226-54-3
Harga        : RM27.00

Buku CAIC Series: Teaching and Learning telah meneruskan kesinambungan penerbitannya untuk kali ketiga. Pusat Inovasi dan Daya Saing Akademik (PIDA), Universiti Malaysia Pahang (UMP) menghasilkan kompilasi helaian kajian yang dilakukan oleh beberapa penyelidik UMP yang telah menerima geran penyelidikan PIDA. Geran ini memfokuskan kepada pelaksanaan teknik pengajaran dan pembelajaran secara fleksibel di UMP. Buku ini bertemakan ‘Pembelajaran di Era Revolusi Industri 4.0’ sebagai adaptasi kepada teknik pengajaran dan pembelajaran untuk memudahkan generasi Z dan A pada masa akan datang. 

Oleh : Shalfarina Shahriman, Pejabat Suara UMP

Reports by:
Admin UMP News